24 серпня 2022 р. у м. МЛАВА відбулася урочистість з нагоди Дня Незалежності України. Святковий концерт підготували діти і вчителі з України за підтримки працівників місцевого будинку культури.
Під час виступу діти розповідали вірші, співали пісень та танцювали. Особливо запам‘ятався вірш Володимира Малецького про красу кожного міста України, який зачитала його мама.

Незабутнім є виступ молодого і талановитого саксофоніста Захара з Києва та інших діток. Відтак до усіх присутніх зі словом звернувся о.Богдан Костецький, який привітав нас зі святом Незалежності України і переказав побажання та благословення від владики Аркадія Трохановського, єпископа Ольштинсько-Гданської єпархії УГКЦ. На завершення свята усі учасники, яких було близько 60 осіб, отримали подарунки від карітасу Ольштинсько-Гданської єпархії УГКЦ,що їх передав директор Карітасу протоієрей Богдан Ситчик.

Цей чудовий, радісний і одночасно сумний вечір, через війну в Україні, закінчився щирими обіймами та спільними фотографіями учасників та гостей свята.
Завжди буде Ураїна!

Підготувала Юлія Малецька, м. Млава.

Categories: Parafie