День Святого Миколая – це улюблене свято всіх дітей. Прийшла чудова зимова пора, а це означає, що св. Миколай Чудотворець вже мандрує по землі та зустрічається з дітьми. Сьогодні, 18 грудня,  настала ця мить, коли Миколай завітав до дітей до ольштинського Катедрального Собору.

Він прибув разом зі своїми помічниками – ангельським хором, який піснею Миколай, Миколай ти до нас завітай радісно зустрічав довгочікуваного небесного гостя. На прихід святого Миколая дітвора чекала з великим нетерпінням, уважно слухаючи сестру Франциску, яка запросила почесного гостя та підготувала це святкове дійство. А який він святий Миколай? – питала сестра дітей. Він працьовитий, добрий і чесний – несміливо відповідала малеча. І нарешті він з’явився й приніс подарунки.

Напередодні свята св. Миколая усі присутні отримали багато хороших вражень від побаченого і почутого, а діти – омріяні подарунки.  

Мирославa Четирбa,

Фото: Збігнєв Піщако

—————————————————————————————

У понеділок пілся Божественної Літургії Святий Миколай ще раз відвідав наш храм. З подарунками прийшов до дітей наших біженців. Діти виступили з релігійно-культурною програмою. На закінчення кожна дитина отримала подарунок від Святого Миколая.

Фото: Ю. Курій

Categories: Katedra