У неділю 12 лютого, в день Трьох Святителів до ольштинського Собору Покрови Пресвятої Богородиці завітала студентська молодь з Ґданська. Наші студенти приїхали, щоб продовжити колядування, відвідали нас з Вертепом. Упродовж різдвяного часу ми гостили різні хори з колядами. Прийшов час на Вертеп.  

У так важкому часі звеселили нас молодіжні усмішки і захопили колядки. Вертеп підготований був на найвищому художньому рівні. Різдвяне, традиційне дійство з сучасними мотивами, полонило своєю красою всіх. Професійна гра молодих людей спричинилася до того, що ми по-справжньому переживали все, ще і ще раз.

На завершення Вертепу Петро Ярмола, відповідальний за групу подякував за запрошення, за можливість виступу в Соборі, та сказав, що пожертви зібрані з колядування призначені, як поміч для українських артистів, які відстоюють Україну на передовій.

На закінчення виступу зі словом до усіх звернувся Владика Аркадій, який подякував студентам, за прийняття запрошення та за колядування, що Вертепом у їх виконанні можна будо завершити цей зимовий період.

Після колядування у Церкві відбулася ще зустріч з молоддю в парафіяльному залі. Нашу молодь запрошуємо за рік з колядою.

Редакція: cerkiew.eu

Фото: парафія

Categories: Katedra