В днях від 24 до 26 березня в парафії св. Дмитрія в Лемборку та душпастирському осередку в Картузах проходили великопостні реколекції. Протягом трьох днів заодно як дорослі так і молоді парафіяни розважали над Словом Божим, котре у своїх проповідях поголошував о. Микола Делінкевич.

Дні духовної віднови супроводжувалися Божественними Лутургіями, духовними науками, розважаннями над страстями Христовими та Таїнством Сповіді, у котрому послугували священики. Зокрема у Картузаху Таїнстві Сповіді окрім реколектанта послуговував дека Гданський о. Степан Прихожденко.

24 березня в лемборській парафії за участі дітей та молоді реколекції розпочалися Хресною Дорогою. У молитві над страстями Христовими, тексти богослужіння стосувалися між іншим війни в Україні, та страждань її народу…Темою розважань був Хрест Господній.

25 березня у Лемборку та Картузах реколектант під час Божественних Літургій похилився над темою покаяння у житті християнина.

В неділю 26 березня проповідник похилився над євангельським читанням, якому зосередив свою увагу на нашій вірі, якої так часто нам бракує в умовах сучасного світу.

На завершення реколекцій реколектант помолився в особливий спосіб за дітей душпастирського осередку та парафії, уділяючи їм благословення окропленням освяченою водою.

о. Олег Гриців

Categories: Parafie