CIECHANOW,

ЦЄХАНОВ

О УКРАЇНО, О РІДНА НЕНЬКО!

21 травня 2023 у м.Цєханов відбулася урочистість присвячена святам, які в Україні відзначають у місяці травні – прочитання Матері Божої, Рідної мами, Матері України та день вишиванки.

Цю урочистість приготувала спільнота українських біженців, що нині живуть у м.Цєханов.Як і годиться, на початку була відслужена Божествення Літургія, яку провів о.Богдан Костецький. У своїй гомілії о.Богдан наголосив на особливості дару духовного бачення та розуміння Божого провидіння у нашому житті. Відтак усі молільники мали нагоду почути концерт, що їх приготували сестри Демидась,з усім нам відомої нині ЧОРНОБАЇВКИ, Херсонської області.

Люди зі сльозами на очах слухали, аплодували і підспівували дівчатам. Прийшов привітати українців і місцевий парох отець канонік Збігнєв Адамковскі. Відтак всі мали можливість теплого спілкування за горнятком кави, чаю та солодощів. На завершення о.Богдан передав усім вітання та благословення на подальше життя від Владики Аркадія Трохановського,за підтримки якого і відбулася ця урочистість та зустріч.

Підготувала Неля з Київщини

Categories: Parafie