12.11.2023 р.Б., на храмовому празнику парафії Св.Йосафата у Круклянках, відбулася приміційна Божественна Літургія, яку відслужив новоєрей о. Андрій Андрушків, також були присутні отці ЧСВВ.

Приміційної – Божественної Літургії є особливість в тому, що на завершення Літургії нововисвячений священник уділяє своє благословення кожному вірному у храмі стисканням голови. Нововисвячений головує під час Служби Божої, а наприкінці неї вділяє всім присутнім приміційне благословення, яке має ранг папського благословення з можливістю повного відпусту.

Після Святої Літургії парох о.Павло подакував новоєреєві за присутність, слово Боже яке проголосив у Євангелії Празника, також парафіяни з дітьми привітали та побажали щастя, здоров’я, Божого благословення, щоб його руки не знали втоми у праці в Христовому винограднику. Хай ніколи не бракує йому наснаги у покликанні до служіння Богу, Церкві та людям.

На завершення урочистостей усі охочі мали можливість отримати благословення отця-приміціянта та отримати на згадку про цей день пам’ятну іконку.



Фото: Катерини Савко.

Categories: Parafie