23-25 лютого у реколекційному домі Domus Mariae м. Ґетшвальд з благословення Владики Аркадія Трохановського відбулась перша молитовно-інтеграційна зустріч для дружин священиків Ольштинсько-Ґданської Єпархії УГКЦ.

Духовні науки виголошував отець Симeон Янковський, ігумен монастиря Августинів при Костелі св. Катерини Олександрійської та греко-католицький декан в м. Катовіце.
За допомогою організованим духовним зустрічам, дружини священиків мають можливість зрозуміти і прийняти своє покликання, яке є особливим, бо переплітається зі служінням чоловіка і водночас є самодостатнім.
Учасниці реколекцій обмінялись досвідом подолання викликів у священничій сім’ї і поділились відчуттями ролі дружини і мами .
У суботу , 24 лютого добродійки мали можливість бути присутніми на екуменічному молебні за мир в Україні у Катедральному Соборі Покрови Пресвятої Богородиці м.Ольштин, який очолив Владика Аркадій.

Насиченою й духовно-багатою була молитовна частина реколекцій, де кожна мала можливість оновити близькість у спілкуванні з Творцем.

Олена Гаврилишин