Торуньська традиція: Владика Аркадій під час парафіяльного празника, урочистого причащає місцевих діткок. Вже стало традицією, що наш архипастир владика Аркадій – вже вдруге відкликаючися на запрошення місцевого адміністратора о. Дмитра Лешка, приїжджаючи на храмове свято. В цьому році до врочистого причастя приступило 8 осіб.

На Божественній Літургії – владика заохочував і підживлював поставу вдячності діток стосовно батьків – як рідних так і хресних. Кожна дитина після урочистості запрагнула мати спільну знимку з преосвященним владикою, оскільки це дуже рідка і вийняткова подія, що сам єпископ подає причастя урочистопричасникам.

Дякуємо владиці – від імені цілої парафії, за поживу Словом Божим і Тілом і Кровʼю Ісуса Христа. Після звершення Літургії відбулась спільна трапеза і святкування під час якого дітки українського торунського гуртку – на чолі з пані Оленою, приготували для наших причасників виступ з піснями.

Так само закінчила свою діяльність і перша каденція парафіяльної ради – так званий фундамент торунської парафії, якій отець адміністратор урочисто подякував, вручивши подарунки, за поміч і підтримку в будуванні парафії. Наступні вибори до парафільної ради, які будуть після канікул у вересні, будуть зроблені вже за офіційним статутом парафіяльних рад і згідно з новими їх критеріями – які видав і затвердив наш єпарх Кир Аркадій.

Дякуємо його Преосвященству за таке вирізнення, дбання, та постійне інвестування в розвиток і духовний зріст нашої динамічно розвиваючоїся парафії – на многая літа Преосвящений Владико Аркадіє, просячи вас про нестанну молитву за нас.

Categories: Parafie