27-28.07.2024 р. Б., у Банях Мазурських парафії Святого Миколая відбулося прощання з отцем Павлом Старухом ЧСВВ, який завершив свою душпастирську працю, 15 років як настоятель парафії.

Діти, молодь та парафіяни подякували найперше Богові за те, що Бог дав можливість зустріти отця на нашому життєвому шляху. Від імені парафіян висловили щиру подяку за слово Боже, яке вселяли в серця, за молитву за нас і наші сім’ї, за допомогу в різних проблемах. Отець зацікавив нових парафіян до участі у Святій Літургії. Парафіяни наголосили на тому, що високо цінують працю у відбудові храму, як на зовні так і всередині. Вдячні за те, що не шкодували сил і часу й спрямували свій талант на спільну справу. Не раз давали корисні поради та за все, що зробили для парафії св. Миколая. Також наголосили на тому, що де б не перебували, щоб пам’ятали в молитвах як пастир про своїх овець. Побажали о. Павлу щоб Дух Божий був опорою, Ісус добрим товаришем, а Матір Божа пригорне до себе в обіймах і вказує правильний шлях на тернистих дорогах священства. На многії і благії літа.

Після слова  подяки та прощання склали Woj Gminy Łukasz Kuliś z małżonką, также Голова Гуртка ОУП в Банях Мазурських Євген Ноґа, також були присутні гості з Бельгії, Канади, України, Польщі. На спільній прощальній трапезі можна було поговорити та поспівати українські пісні.

Ієромонах Павло Старух подякував усім і наголосив на тому, що Він не прощається і що усіх буде мати в своєму серці та пам’ятати в молитвах.  

Categories: Parafie