26 червня  2021 р. Б. діти, молодь з батьками та директор школи в Банях Мазурських пані Йоанна Ожель зібралися на Божественній Літургії, щоби разом подякувати Богу за опіку під час навчального року.

Після Служби Божої, старша молодь, матуристи, склали слова подяки спершу о. Павлові Старуху ЧСВВ, за катехитичну науку, яка буде провадити їх до Бога, де б вони не перебували. Ще приобіцяли, що будуть молитися за отця-душпастиря, як добрі діти моляться за свого батька. Також подякували с. Мирославі Гнилиці Згр. Св. Йосифа  за духовий фундамент, який вклала в їхні душі із самого початку навчання.

Були слова подяки і до пані Стефанії Урбанської. Вони не могли забути подякувати за щире серце, за те, що вміла знаходити в кожній дитині талант, так як віднайшла в них і музичні таланти. Звичайно, належало ще згадати і с. Йосифу Родич Згр. Св. Йосифа. Їй подякували також за добро та любов, побажали здоров’я, радості у кожному дні та Божого благословення!

Отець парох і діти звернулися до пані директор за те, що змогла прийти і тішитися з усіма цим радісним днем і спільно подякувати Богові за успішне навчання.

Отець Павло вручив Вікторові Вашкевичеві нагороду за друге місце, яке він зайняв в художньому конкурсі на тему «Я ЗАВЖДИ І ВСЮДИ З ЦЕРКВОЮ». Також  відбулося роздавання свідоцтв з релігії і грамот з української мови.

На закінчення торжества у храмі о. парох запросив усіх присутніх до спільної фотографії. Пізніше були різні ігри й конкурси для дітей. Їх провели аніматори нашої парафії на майдані перед церквою. Не забракло також почастунку для всіх присутніх на нашому святі.