Диякон Ольштинсько-Ґданської Єпархії Богдан П’єтночка в суботу 11 листопада під час Божественної Літургії в храмі святих Володимира й Ольги у Видмінах відзначив 50-ліття від народження. Цю знаменну у своєму житті дату відзначав не сам, але й з братом-близнюком Андрієм та дружиною і дочкою.

Літургію, яка таким чином стала архиєрейською, очолив Ольштинсько-Ґданський Владика Акадій Трохановський, який зупинився у Видмінах перебуваючи в подорожі до Вільнюса до василіянського монастиря Святого Йосафата, куди був запрошений до участі (12 листопада) у празнику св. Йосафата Кунцевича. Це свято стало завершенням світових святкувань року Святого (2023), що його відзначала ціла Католицька Церква, та які рівно рік тому офіційно були відкриті саме у Вільнюсі. Парламент Литви рік 2023 одноголосно визнав роком св. Йосафата Кунцевича на державному рівні.

Складаючи диякону Богдану вітання Владика зокрема гаряче подякував йому за невтомну працю для добра Ольштинсько-Ґданської Єпархії та особисте заангажування у її розвиток:

«Доргий Отче Богдане, вітаємо Вас з днем ​​приходу Вашої і Вашого брата душі в цей світ, бажаємо Вам кріпкого здоров’я, терпіння, збереження в серці лагідності і милосердя. Нехай не залишає Вас світ Божий, нехай вірою буде наповнене Ваше серце, а Пречиста Богородиця все захищає Вас своїм омофором».

(бт)