катехити та вчителі

Слава Ісусу Христу!

Закінчуємо черговий, непростий, але дуже насичений різними подіями навчальний рік. Радіємо з того, що кожна і кожен з Вас маєте свої особливі досягнення в навчанні, спорті, музиці, в мистецтві, громадській праці. Цінуємо кожен Ваш успіх і радіємо разом з Вами та Вашими батьками. Дякуємо Вам за старання, дякуємо за успішне навчання та повагу до тих, хто веде Вас шляхом освіти, Ваших вчителів.

У 2022 році війна несподівано увірвалася в наше життя руїнами, всеохоплюючим страхом, ущент розбивши найзаповітніші мрії та сподівання, проте не зламала нашої волі до перемоги, віри в світле майбутнє.

На Вашу долю, Дорогі Діти, Студентська Молоде, випали непрості випробування, але, попри все, щиро віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, будуєте успішне майбутнє. Пам’ятайте: своїми ідеями, знаннями, творчістю, працьовитістю, витривалістю і вірою, Ви творите майбутнє нашої розсіяної по цілому світу нації!

Дорогі вчителі й викладачі!

У надскладний час Ви продовжуєте вливати у Ваших вихованців душу та серце, своєю любов’ю та невтомною працею допомагаєте пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності, навчаєте та навчаєтесь примножуючи здобутки всього народу.

Шановні батьки!

Ви завжди поруч нас, разом із дітьми ділите переживання та радієте їхніми успіхами! Прийміть наші слова щирої вдячності за мудрість, чуйність та розуміння.

Ми щиро дякуємо польській державі та небайдужим працівникам адміністрації на державному й місцевому рівнях за превелику допомогу й опіку над учнями й студентами, що тут знайшли прихисток в жахливий вас війни спричиненої варварами зі сходу!

Бажаємо всім Вам нових успіхів, життєвих сил, натхнення, миру, злагоди та світлого майбутнього. До зустрічі 1 вересня в мирній державі в колі інших, сусідських мирних держав!

Нехай у цій вакаційній перерві буде також час на молитву, духовну застанову, релігійну рефлексію щодо нашого життя. Усім бажаю Божого благословення та опіки Пресвятої Богородиці.

Благословення Господнє на Вас!

† Аркадій Трохановський

Владика Ольштинсько-Ґданський

23.06.2023