«Реколекції (з лат. recolectio) означають духовні вправи, духовну віднову. Варто себе часом питати: Стоп, куди я йду? А в різдвяний час запитати Ісуса: Що Ти думав, коли народився? Напевно, думав про мене, бо для мене ти і прийшов на світ. Маючи в небі вічного Отця, ти у постаті Марії знайшов матір, щоб прийняти людське тіло. Хочемо поглянути і на Святу Родину до школи життя у Назареті.»

У Банях Мазурських парафіях Св.Миколая та Круклянках Св.Йосафата  відбулися перед Різдвяні реколекції які проголосив ієремонах Ігор Гарасим ЧСВВ, у своїй науці Він наголосив на тому як у сучасному світі молоде покоління дуже заглиблене у інтернет чи науку, не раз батьки мало цікавляться дітьми дуже заняті роботою і своїми проблемами або навпаки є надмірна любов багато позволяють дітям інтернет і інше., мало вчать про Бога, краще, щоб діти відпочили в дома чим йти до Церкви на молитву. Часом можемо думати, що Бог нас не чує. Бог через чекання вчить людину терпеливості, Йому, зрештою, належить вічність. Кажуть, що Бог створив час, а про поспіх нічого не сказав. Тому ми не мусимо за життя отримати відповіді на всі наші запитання і виклики, для цього є також вічність. Наше завдання тут і тепер – бути в єдності з Богом. Такі слова пролунали від реколектанта.

Також парафіяни могли скористати з Тайни Покаяння та прийняти з чистим серцем Святе Причастя. На кінець парох о.Павло подякував о.Ігорові за проголошене Боже Слово та побажав міцного здоров”я, щедрих Божих благодатей! І щоб Милосердний Господь обдаровує дарами Святого Духа, силою і терпеливістю, мудрістю серця і святістю життя на многії і благії літа.

Categories: Parafie