У неділю  9 ЧЕРВНЯ 2024 р., з благословення єпископа Аркадія Трохановського, у місті Плоцьк відбулося свято для підтримки дітей з України. Урочистість організувала українська спільнота у м.Плоцьк. Свято розпочалося з Божественної Літургії, де ми молилися за всіх українських дітей, що потерпіли від війни. В особливий спосіб молилися за початок успішного лікування важкохворого хлопчика з України Олександра.

Після Служби Божої були організовані майстер класи, ярмарка, концерт для дітей та їх батьків. Під час цього заходу присутні склали  добровільні пожертви на лікування нашого хлопчика Олександра. Для початку лікування,сказали лікарі, потрібні кошти у розмірі 30 тисяч золотих. 

Щира подяка за таке чудове Свято для о. Богдана Костецького, п. Тетяни Дідковської, п .Марії Якименко, Марії Костецької та усіх учасників і помічників.

Кожна дитина в кінці отримала подарунки, завдяки підтримці нашого владики Аркадія Трохановського та о.Богдана Ситчика, директора Карітасу Ольштинсько-Гданської єпархії УГКЦ.

Артем Григорчук, Плоцьк

Categories: Parafie