1 жовтня 2022 року в храмі Пресвятої Трійці у Ґіжицьку розпочалася друга частина ХХI Міжнародних Концертів Церковної Музики.

Почесний патронат цогорічних Осінніх Концертів обнімає Високопреосвященний Аркадій Трохановський Владика Ольштинсько-Ґданський. Організаторами концертів є Управа Мазурського відділу Об’єднаня Українців у Польщу та грекокатолицька парафіїя Пресвятої Трійці у Ґіжицьку.

Концерт відбувся за участю: хору грекокатолицької парафії з Ґіжицька, квартет «Любисток» з Кременця (Україна), хору грекокатолицької парафії з Видмін, хору ім. Івана Павла II римокатолицької парафії з Видмін (Польща), хору духовної музики «Центр культури та дозвілля» Клеванської селещної ради (Україна), хору священників Дубенського благочиння ПЦУ (Україна) та хору ОУП «Журавлі» (Польща).

Цьогорічні концерти зреалізовано завдяки дотації Міністра Внутрішніх Справ і Адміністрації, Самоврядування Вармінсько-Мазурського Воєвідства, Міського Уряду в Ґіжицьку, Самоврядування Ґіжицького Повіту, Гміни Видміни, Крукляни, Бані Мазурськи, Ґіжицька та Венґожевського Повіту, Товариства «Звичайно Культура» у Венґожеві, приватних спонсорів та грекокатолицької парафії у Ґіжицьку.

Categories: Parafie