28 липня 2024 р. Б., у Круклянках в парафії св. Йосафата відбулося прощання о. Павла Старуха ЧСВВ, який завершив свою душпастирську працю, 15 років як настоятель парафії.

Діти, молодь, вівтарні хлопці, парафіяни та гості подякували о. Павлу за ревне служіння в парафії св. Йосафата.

Побажали отцю Павлу щоб Всемилостивий Господь надалі давав йому сили і здоров’я, наснагу та натхнення для подальшої плідної праці у Винограднику Господньому, а Дух Святий супроводжує у нелегкому служінні на благо Христової Церкви, освячуючи і благословляючи кожен день і кожну мить його життя.

Важливо звернути увагу на те, що рідкість є зустріти у Польщі не великій парафії, щоб стільки вівтарних хлопців і стільки років мали таку прихильність до Отця Павла, вони наголосили на тому, що це остання неділя була для них бути разом при Престолі, подякували за провадження до Служби Божої та людей за зичливість, терпеливість,  щиру усмішку *** дякували Отцю за спільну працю, підтримку і що як добрий батько не дозволяли піддаватися у тяжкі хвилини але все мотивували до праці *** побажали для ієромонаха Павла, щоб у новій праці віднайшли відкриті серця і щоб були такі вівтарні хлопці як в Круклянках парафії св. Йосафата, щоб Господь обдарив здоров’ям, мудрістю додав сили і поблагословив  у подальшій праці в новій парафії, нехай обдарує Бог добрим словом і довір’ям.

Отець Павло щиро подякував всім за щирі слова і просив згадувати його у своїх молитвах і пообіцяв, що буде мати усіх у своєму серці та пам’ятати в молитвах.

Після всього дійства Голова Церковної Ради Пані Олександра Юрах запросила усіх на обід який був приготований біля Церкви.

Categories: Parafie